Specialistische technieken  
Alle behandelingen zijn op maat gemaakt. Per persoon wordt gekeken wat voor behandeling nodig is en wat er gemaakt of geplaatst wordt, rekening houdend met de specifieke klachten en behoeften van de klant.

Nagelbeugel  
€ 30,00
Nagelregulatie gebeurt d.m.v. een nagelbeugel. Het gaat vaak om teennagels die door verschillende oorzaken scheef, rond of krom groeien. Dit geeft dan problemen in de nagelwal. Zoals bijvoorbeeld ingegroeide nagels.

De nagelbeugel word op de nagel bevestigd om de rond groeiende of ingegroeide nagel weer recht te maken of om tijdelijk de verhoogde druk in de nagelwal te verminderen. Door deze techniek wordt de nagel langzaam weer vlakker en verdwijnen de pijnklachten.

Nagelcorrectie of reparatie
€ 30,00

Nagelcorrectie of reparatie is een techniek waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel wordt vervangen.

De kunstnagel wordt vervaardigd van Gel of Acryl. De kunstnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel.

Een nagelreparatie geeft een erg goed resultaat bij het corrigeren van de teennagel. De teennagel kan weer gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd of gecorrigeerd worden, zodat de teennagel er weer mooi esthetisch en goed verzorgd uitziet.