ORLY Breathable
ORLY Breathable is een alles in één nagellak! Een nagellak met een geavanceerde zuurstof technologie. De enige nagellak die zuurstof doorlatend is waardoor de nagel gehydrateerd blijft. De ORLY Breathable nagellak is voorzien van Argan Oil, Pro-Vitamine B5 en Vitamine C. ORLY Breathable is een basecoat/topcoat, treatment en kleur in één. Je brengt ORLY Breathable aan op een schone nagel en je hebt geen aparte basecoat en topcoat nodig. Gemakkelijk en snel in gebruik waardoor je tijd bespaard. Door onderzoek is bewezen dat bij 90% van de vrouwen een merkbaar verschil was van de gezondheid en het uiterlijk van hun nagels.

ORLY GELFX Gellak
GELFX is geen gewone gellak. ORLY heeft het systeem verrijkt met een vitamine preparaat. Het is een formule die de nagels voedt, de groei bevordert en bijdraagt aan duurzaamheid, sterkte en glans. Antioxidanten en vitamine A en E helpen u gezonde nagels te krijgen en vitamine B5 beschermt de structuur van de natuurlijke nagel. Het resultaat is een optimale bescherming van de natuurlijke nagel met een prachtige kleur en een ongelofelijke glans.

ORLY GELFX Cuticle Oil
Is gemaakt met oranjebloesem en wilde kersen extracten die voedend en verzachtend werken op de nagelriemen. Het geeft een volledige bescherming, voeding en ongelofelijke glans.